top of page

VÅRE TJENESTER

Utleie og forvaltning, kjøp og salg av bolig- og næringseiendom,

samt drifts- og vaktmestertjenester.

Viser en eiendom
moderne Loft
Pekepenn og finger på dokumentet

TOTALLEVERANDØR EIENDOMSFORVALTNING

Munkenes Forvaltning AS tilbyr alt innen utleie og forvaltning for bolig- og næringseiendom - i alle størrelser. 
Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!

UTLEIE 

Vi har bred erfaring med utleie av både bolig og næringslokaler i alle størrelser.
Vi står for utforming av annonser, visninger, leiekontrakter, kommunikasjon med leietakere, økonomisk oppfølging, leietakertilpasninger, teknisk drift m.m.

MUNKENES FORVALTNING

Munkenes Forvaltning ble etablert i 2004. Eiendommene vi forvalter består av alt fra lager, kontor, industri, omsorgsboliger og private utleieleiligheter.

Vi tilbyr en trygg og effektiv forvaltning. Vi jobber aktivt med å få solide og forutsigbare leieforhold på plass, og samarbeider tett med utvalgte konkurransedyktige leverandører for å sikre god og stabil drift. Vi ønsker å sikre en løpende god avkastning for vår oppdragsgiver, samt en langsiktig verdiøkning på den enkelte eiendom. ​

Ved å inngå en forvaltningsavtale med Munkenes Forvaltning AS overtar vi den administrative og tekniske drift av den aktuelle eiendommen. Dette innebærer at vi som forvalter overtar primærkontakten med alle leietakere. En avtale kan også skreddersys etter deres behov, om dere ønsker å gjøre deler av forvaltningen selv.

VAKTMESTER-
TJENESTER

Vi tilbyr drifts- og vaktmestertjenester gjennom våre faste samarbeidspartnere. Gode og stabile tjenester til en konkurransedyktig pris.

PORTEFØLJE

Munkenes forvalter ca. 50.000 kvm bolig- og næringseiendom i sentrale deler av Oslo, Drammen og Nittedal.  
Porteføljen er stadig i endring, mer her er et utdrag av noen av våre eiendommer / prosjekter.

SAMFUNNSANSVAR

Munkenes Forvaltning AS ønsker å bidra til et mer sirkulært og bærekraftig samfunn. Vi ønsker å gjøre daglige tiltak for å gjøre vårt bidrag innenfor eiendomsbransjen.

Vi er nå i en prosess for å bli Miljøfyrtårnsertifisert, og ser frem til å finne gode løsninger for våre kunder, vår bedrift og eiendommer.

Mer info
bottom of page